ACL Race lagers

Coated Race Bearings is al jaren bekend met de kwaliteit van de ACL lagers en diens prestaties ervan. Dat maakt dat de ACL lagers onderdeel uitmaken van ons assortiment.

ACL heeft een trotse en rijke geschiedenis in de motorsport – het zit in hun DNA. Er is geen beter testterrein dan het circuit, ongeacht de configuratie. In het “Heetst van de strijd” komt bewezen technologie altijd door, is hun motto.

Het huidige assortiment motorlagers uit de ACL RACE-serie heeft een sterke stamboom in de autosport en vindt zijn oorsprong in de jaren zestig met de productie van motorlagers voor gebruik in de auto’s van het Australische BRABHAM F1 team in diens weg richting het wereldkampioenschap in de Formule 1.

Verdere ervaring in het Australisch Supercar kampioenschap en tal van andere raceklassen heeft zijn hoogtepunt bereikt in het huidige ACL Race Series -technologieplatform. De unieke combinatie van: Design, Metaalbewerking, Engineering en nauwkeurig kwaliteitseisen en controle resulteren in hetgeen motorbouwers mogen verwachten van de performance motorlagers van ACL.


 

Merk
Cylinders
Motorinhoud
Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen wij je helpen?