Calico coated lagers

ACL RACE Series Performance lagers is al reeds een lange termijn actief als producent van Performance gerichte motorlagers in de autosport. De betrouwbaarheid van de ACL Race serie lagers is dan ook al veelal bewezen, daarom is Coated Race Bearings samen met Calico Coatings de samenwerking aangegaan om gebruikers een extra optie te bieden bij het bouwen van hun Performance motoren. ACL Race & Calico zijn respectievelijk technologische leiders op het gebied van Performance motorlagers & hoogwaardige coating. Beide bedrijven hebben een voorbeeldige reputatie op het gebied van kwaliteit, prestaties en kennis in hun specialisatiegebieden met reeds bewezen kwaliteit & trackrecord onder de meest veeleisende en extreme performance toepassingen

Deze ACL Race lagers worden in opdracht van Coated Race Bearings door Calico gecoat met de CT-1 Coating voor het programma van Coated Race Bearings. Coated Race Bearings en Calico hebben beide een rijke geschiedenis in de autosport, en dus de perfecte combinatie om de ervaringen van beide ondernemingen te combineren tot een “” next level lager technologie” voor het performance segment voor alle autosport doeleinden.

Deze samenwerking bereikt het toppunt met de release van de Customized Calico CT-1 gecoate ACL RACE-serie lager set’s zoals de drijfstang lagers, krukas lagers & axiaal lagers. Deze customized gecoate ACL Race serie assortiment is verkrijgbaar via Coated Race Bearings, en de dealers van Coated Race Bearings

Om toch aan de wensen te voldoen van de klanten hebben wij de OEM lagers inclusief de coating in ons assortiment opgenomen.

Merken welke wij uit OEM segment toezenden naar Calico voor de coating zijn :

  • Glyco;
  • Kolbenschmidt;
  • ACL;
  • King.

Indien u lagers wilt laten coaten uit het OEM segment, neem ook hiervoor gerust contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Merk
Cylinders
Motorinhoud
Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen wij je helpen?