Coating only SERVICE

FOR YOUR OWN BEARINGS

Wel de voordelen van de Calico coating maar heb je zelf de lagers al? Maak dan nu gebruik van onze coating only service en laat je eigen lagers coaten.

Weten of dit ook voor jou kan en wat de voorwaarden hiervan zijn, neem dan even contact met ons op en we helpen je er graag bij. Wist je dat het ook mogelijk is om tuimelaars te laten coaten?

Contact opnemen voor de coating only kan gemakkelijk hieronder.

Naast De ACL Race serie lager sets, worden ook de OEM (niet race lagers) gecoat bij Calico voor Flatlander Performance. Aangezien er niet voor alle type motoren ACL Race serie lagers gemaakt worden, willen wij ook de klanten de mogelijkheid bieden om “performance lagers” aan te bieden in het OEM segment. OEM materiaal is uiteraard geen “Race lager”, en zal dit ook nooit worden na het toevoegen van de Calico coating simpelweg omdat het basis materiaal geen Race lager is. Daarom zullen deze OEM Calico coated lagers worden als “Performance lagers” worden aangeboden De Calico CT-1 coating brengt in alle opzichten dezelfde voordelen met zich mee zoals bij de ACL Race serie lagers, maar het gebruikte materiaal voor de OEM drijfstang & krukas lagers blijven natuurlijk anders dan de Race serie van ACL. Om toch aan de wensen te voldoen van de klanten hebben wij de OEM lagers inclusief de coating in ons assortiment opgenomen. Merken welke wij uit OEM segment toezenden naar Calico voor de coating zijn : Glyco, Kolbenschmidt, ACL OEM & King OEM Indien u lagers wilt laten coaten uit het OEM segment, neem ook hiervoor gerust contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. De klant is zelf verantwoordelijk voor de juiste maatvoering en het goed inmeten. Mocht hier verschil inzitten en men gaat door met montage dan valt dit onder eigen verantwoordelijkheid. De custom coating kan worden aangepast in een door de klant gewenste afmeting welke hij of zij op eigen verzoek doorgeeft om eventuele spelingen te overbruggen. Dit betreft een eigen keuze en is in alle tijden eigen verantwoordelijkheid van de klant. Lagers mogen niet worden gepolijst met schuursponsjes of papier op het lageroppervlak om de oliespeling te veranderen!
Merk
Cylinders
Motorinhoud
Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen wij je helpen?