Garantie en klachten

Wij streven naar 100% tevreden klanten. Ondanks alle inspanningen kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over uw aankoop via onze webshop. Uw klacht stellen wij zeer op prijs en stelt ons in staat de dienstverlening steeds verder te optimaliseren.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Klacht indienen

Klachten ontvangen wij bij voorkeur via e-mail of brief, maar mogen ook telefonisch worden gedaan. Na ontvangst van uw klacht sturen wij u een ontvangstbevestiging. Wij trachten uw klacht binnen een week af te handelen. Soms is overleg met onze leverancier noodzakelijk en is er meer tijd nodig. Wij houden u altijd op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Indieningvereisten

U heeft de bestelling gedaan via de webshop Coated race bearings

  • De klacht wordt binnen 2 weken na bestelling ingediend
  • Omschrijving van de klacht
  • Welke oplossing stelt u zelf voor
  • Vermelding Bedrijfsnaam, naam contactpersoon, adres, postcode en woonplaats
  • Vermelding e-mail adres en / of telefoonnummer
  • Kopie Factuur

Contactinformatie

Coated race bearings
Parallelweg 78
7161 AG, Neede
Nederland
T: +31 (0) 6 20858540
M: info@coatedracebearings.com

Merk
Cylinders
Motorinhoud