Testpagina

Ons #1 doel is om u de absoluut beste prijs te geven voor alle hoogwaardige auto-onderdelen, samen met vriendelijke, deskundige en snelle service.

Het hoofdmagazijn voor Flatlander Performance Parts bestaat al meer dan 40 jaar en is gebouwd met veel ervaring en technische ondersteuning voor onze klanten.

Flatlander Performance Parts groeit nog steeds (we zitten al op 3 magazijnen), en is een van de grootste bedrijven in de hele EU en we bedienen steeds meer tevreden klanten waaronder motorbouwers/tuners en tuningshops.

De reden waarom we de onderdelen het snelst aan onze klanten kunnen leveren, is omdat we veel op voorraad hebben in onze magazijnen. Wij leveren deze onderdelen tegen de allerlaagste prijzen – je zou denken dat het onmogelijk zou zijn met zoveel geïmporteerde onderdelen, maar bij Flatlander Performance Parts is het mogelijk (kijk maar eens naar onze prijzen)!

We werken samen met bekende merken in de Performance-wereld in de EU en over de hele wereld!

We bieden een grote selectie voor veel voertuigtypes en verschillende motoren en bieden ook op maat gemaakte oplossingen zoals op maat gemaakte onderdelen zoals drijfstangen en gesmede zuigers voor elk motorvoertuigtype en elk klantontwerp.

We hebben al duizenden tevreden motorbouwers/tuners, tuningshops en particuliere klanten die veel verschillende soorten autosport beoefenen, waaronder:

Dragrace, Drifting, Time Attack, Rally (cross), Endurance, Autocross en alle andere autogerelateerde sporten.

Van lagers tot zuigers, op maat gemaakte pakkingen tot stangen, noem maar op en wij kunnen u deze onderdelen leveren voor uw voertuig/motortype.

We bieden u superieure technische hulp en een fantastische keuze aan eersteklas producten. We bieden technische hulp en gecombineerde expertise bij alles wat we verkopen, van kant-en-klare OEM- en performance-onderdelen tot op maat gemaakte zuigers en motorkits voor elke toepassing.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? We zijn slechts een telefoontje of e-mail verwijderd. Laat ons weten wat u nodig heeft, we zijn hier om te helpen.

Het personeel van Flatlander-IPP.nl
(u kunt hier contact met ons opnemen)

Merk
Cylinders
Motorinhoud
Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen wij je helpen?